Tiimin jäsenet

Selma

Olen 14-vuotias tyttö Pohjois-Karjalasta. Omistan shetlanninponitamma Nopan, josta kerron enemmän Pinkki Pyörremyrsky nimisessä blogissani. Raviponeista kiinnostuin enemmän kasvettuani liian pitkäksi Nopan selkään ja suoritinkin P-ajoluvan elokuussa 2016. Siispä tulevaisuuden haaveena olisi päästä starttaamaan ponilähdössä.

Pauliina

16-vuotias ikuinen poniratsastaja  Tampereen seudulta.  Minulla on  vuokraponi, haflinger-ruuna Kuu ja osaomistuksessa oleva shettis Leenu.  Kuun kanssa valmentaudun ja kisaan aktiivisesti paljolti  esteillä , mutta myös koulua  tulee väännettyä . Maastakäsittelyä teemme myös jonkin verran. Leenu onkin taasen raviponi, ja tavoitteena onkin  kesällä ajaa sen kanssa P-ajolupa.  Meidän  touhuja voi seurata  Raketillakuuhun-blogistani.

© Vilja Hartikka
Olga

Olen 14-vuotias heppatyttö Jyväskylästä. Omistan pienen ja pyöreän suomenhevosruuna Ilon, jonka kanssa treenaamme ahkerasti niin koulua kuin esteitäkin. Valmentaudumme viikottain molemmissa lajeissa, haaveissa sujuva ja molemmille mukava yhteistyö, joka onkin jo onnistunut suhteellisen hyvin vaikka tekemistä löytyy vielä paljon. Kisaaminen ei ole meille se ”juttu”, mutta välillä omien hermojeni salliessa saatetaan pyörähtää kisaradoillakin. Ilon Pilkettä -blogini kertoo pääasiassa meidän kahden yhteisestä arjesta, vaikka välillä teksteissä saattaakin vilahtaa joku muukin hevonen.

Pihla

Minä olen 15-vuotias askellajiratsastaja Riihimäeltä ja junnutiimin uusimpia jäseniä! Olen harrastanut ratsastusta pian viisi vuotta. Nykyään käyn Iso-Tuomiston issikkatallilla. Käyn siellä ratsastustunneilla viikottain. Lempiratsuihini kuuluvat issikkatammat Ímynd, Örk sekä Ässä. Tallilla minulla on myös hoitoponina issikkatamma Brydja (kuvassa) sekä liikutusponina minishetlanninponi Cheri. Kerran viikossa käyn hoitamssa Brydjaa sekä liikumassa Cherin kanssa kärryiltä tai maasta käsin.  Omaa hevosta minulla ei ole, mutta oma blogi ”Koukussa viiteen askellajiin”, minulla on ollut muutaman vuoden verran.  Blogissani kerron monipuolisesti islanninhevosten kanssa työskentelystä tuntiratsastajan näkökulmasta. Viisi askellajia vei mennessään, ja niihin jäi koukkuun kuin hiiri loukkuun, lopullisesti!

Riina

Olen 17-vuotias tyttö Kymenlaaksosta. Hevoset veivät mennessään jo kauan sitten, mutta taipaleeni niiden parissa sai alkunsa vasta monien vaikeuksien ja vuosien odotuksen jälkeen. Tällä hetkellä touhuilen naapurissa asuvien suomenhevosten kanssa sekä käyn pari kertaa viikossa kolmen hevosen yksityistallilla ratsastamassa ja auttamassa tallitöissä. Mukana arjessa pyörii siis monenlaisia hevosia, joista tämänhetkinen suosikkini on 26-vuotias poniruuna Werano. Olen harrastanut bloggaamista jo useamman vuoden ajan, mutta nykyisen blogini Unelmana hevoset perustin kesällä 2017. Junnutiimin jäsenenä aloitin maaliskuussa 2018.

Venja

Olen 13- vuotias tyttö Valkeakoskelta. Vuonna 2010 minua puri hevoskärpänen ja sen jälkeen ei paluuta ollut. Tällähetkellä liikutan ihanaa 10- vuotiasta Superi suomenhevosta, mutta toiveena olisi kuitenkin löytää joku kiva poni, jolla päästä mahdollisesti kilpailemaan. Kirjoitan blogia nimeltä Tähdet Taivaalta, jonka perustin vuonna 2018 keväällä. Samoihin aikoihin aloitin myös junnutiimin jäsenenä.

Eveliina

Hei!  Olen 15-vuotias yli 10 vuotta hevosia harrastanut tyttö Satakunnasta. Liikutan tällä hetkellä 11-vuotiasta eestinratsuponitamma Tinttiä ja satunnaisesti myös 3-vuotiasta miniristeytysponia Roopea. Kirjoitan Nuorta verta-nimistä hevosblogia, jossa jaan paljon kuvapainoitteisia tekstejä ja aihepostauksia.