Voita liput Pia Varjosen kouluklinikalle!

Playsson järjestää kesäkuun alussa, tarkemmin ottaen 4.6 kouluratsastaja Pia Varjosen kouluratsastusklinikan.

Pia on valmentautunut aiemmin itse mm. Kyra Kyrklundin Team PP:ssä ja Hubertus Schmidtin luona Saksassa. Hän on kuulunut useasti kouluratsastuksen GP-maajoukkueeseen ja saavuttanut mm. SM -voiton sekä PM -joukkuemitaleita.

Klinikan aiheena on ratsastajan kehonhallinta (sekä kädet ja ohjasotteet), ja Pialla onkin vahva tietämys ihmisen ja hevosen anatomiasta, psyykkisestä harjoittelusta, oppimisprosesseista sekä ravintovalmennuksesta. Pia tarjoaa erikoistietämystä laaja-alaisesti oppilailleen mm. hevosen anatomiasta ja kuolaintietoudesta. Omien selkävaivojensa vuoksi Pia on erikoistunut ratsastajan kehonhallintaan, istuntaan ja selkävaivoihin. Myös hevosen biomekaniikka ja selkävaivat ovat Pian vahvaa erikoisosaamista. Klinikassa pääseekin seuraamaan varmasti kokonaisvaltaista valmennusta, josta jokainen saa jotain irti.

(c) Piavarjonen.fi

Klinikan paikkana toimii Aulangon ratsastuskoulu Hämeenlinnassa. Tilaisuus on yleisölle avoin, ja sen aikana pyritäänkin mahdollisimman hyvään vuorovaikutukseen  valmentajan, yleisön ja ratsastajien välillä.

Klinikka alkaa klo 11.00 teorialla, ja 12.00 alkaa ensimmäinen valmennusryhmä, ex-ravurit.  Klo 13.00 on valmennusryhmä HeB-HeA, ja viimeisenä klo 14.00 alkaa kankiryhmä.

Valmennusryhmissä nähdään ihan tavallisia ratsukkoja, ja joukosta löytyy myös tuttuja! Esimerkiksi Playssonin Alex, Kaktu ja meidän Junnutiimin Pauliina.

Itse (Pauliina) odotan klinikkaa todella innolla, sillä aihe on todella tärkeä. Ponini kanssa on huomioitava juurikin kehonhallintaa ja apujenkäyttöä, koska ne ovat edellytys homman toimimiselle. Lisäksi nämä asiat tulevat koko ajan tärkeämmiksi, kun kehitytään eteenpäin.  Myös kuolainasiat ovat meille ajankohtainen aihe, ja toivoisin, että saisin Pialta apua myös siihen. Odotan klinikalta hyödyllisiä vinkkejä omaan ratsastukseen, sekä ratsukkoon. Toiveissa olisi saada siis tekemiseen ja juurikin klinikalla käsiteltäviin asioihin uusia toimintatapoja, jonka kautta on helpompi kehittyä ratsukkona.

(c) Piavarjonen.fi

Nyt jollakin teistä on mahdollisuus voittaa 2 kappaletta lippuja kyseiseen klinikkaan (arvo 50e)! Osallistua voit kirjoittamalla kommentteihin mitä odotat klinikalta, tai mitä haluaisit oppia klinikasta, sekä nimen ja sähköpostiosoitteesi.

13 kommenttia artikkeliin ”Voita liput Pia Varjosen kouluklinikalle!

 1. Olisi kiinnostavaa oppia enemmän hevosesta ja muutenkin klinikasta voisi ottaa omaan ratsastukseen vinkkejä 🙂

 2. Odotan ahaa-elämyksiä, konkreettisia vinkkejä tavisratsastajan työkalupakkiin ja pientä motivaationkipinää omaan ratsastukseen 🙂

 3. Eniten odotan niitä pieniä muutoksia jotka vaikuttavat suuresti hevoseen? se on aina yhtä mielenkiintoista. On myös kiva nähdä erilaisia valmentajia

 4. Omaan ratsastukseeni saisin jotain vinkkejä 🙂

 5. Odotan erityisesti vinkkejä hyvään ja pehmeään ohjastuntumaan ja ohjasotteisiin, ja kokonaisvaltaiseen kehonhallintaan ja ymmärrystä sen vaikutuksesta ratsastukseen.

 6. Kouluratsastajana minua kiinnostaa klinikan koko sisältö ja varmasti jokainen tiedonmurunen syöpyisi syvälle tajuntaani, jotta voisin käyttää niitä myöhemmin omassa ratsastuksessa. <3 Minulla on myös ex-ravuri joten valmennuksen kaikki ratsukot ovat innostavaa seurattavaa. Lisäksi selkävaivaisena kehonhallinta on itselle todella tärkeä aihe, ja tietysti myös apujen käyttö sen ollessa kaiken perusta. =D
  Itse koen, että on hyvä että klinikalle osallistuu monipuolisesti erilaisia ratsukoita, jolloin me tavisratsastajakin saadaan hyviä vinkkejä poimittavaksi, sekä kontrastia apujen käytöstä eri tilanteissa ja eri tasoilla.

 7. Olisi kiva saada uutta intoa ja motivaatiota ratsastukseen. Olisi myös huippua saada vinkkejä mitä voi huomioida omassa ratsastuksessa.

 8. En ole pitkään aikaan päässyt seuraamaan tunteja joten nyt olisi oiva tilaisuus! Katsomalla oppisi itsekin paljon ja voisi hyödyntää sitä omassa ratsastuksessa

 9. Odotan klinikalta hyviä ratsastusvinkkejä kehonhallintaan ja oikean asennon löytämiseen.

 10. Odotan klinikalta ratsastusvinkkejä kouluratsastukseen ja kehon hallitsemiseen eri askellajeissa.

 11. Mielestäni hienoa, että klinikka on tavan ratsastajille! Odottaisin itselleni lisää motivaatiota omiin treeneihin ja uusia kikkoja käytettäväksi!

 12. Kuolaimettomien ja lv ratsukoiden saamat vinkit kiinnoatavat koska ratsastan itse kummankinlaista tällä hetkellä.

Kommentointi on suljettu.